Waar wilt u uw auto huren?

Edad del conductor
Vanaf
Tot

 

Autoverhuur Vliegveld Menorca

Kies de optie die u het liefst heeft om verder te gaan met de reservering

 

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor u...

 


  Why hire a car in Menorca?

  Autoverhuur Vliegveld Menorca

  De 216 kilometer lange kust van Menorca zorgt ervoor dat deze Mediterrane regio de ideale plek is om een ​​duik te nemen in het kristalheldere water, te ontspannen of aan watersport te doen.

  Er zijn veel dingen te zien in Menorca en veel wegen om met uw huurauto te nemen. We kunnen een bezoekje brengen aan de lagune Albufera d'Es Grau, zwemmen in de zee op het strand Macarella of snorkelen in Cala Els Morts waar we kunnen genieten van riffen en onderwatergrotten.

  Menorca heeft verbindingen met de haven van Barcelona, ​​Valencia en Alicante. Maar daarnaast zijn er ook regelmatige vluchten naar en vanaf de luchthaven van Menorca, waar u een goedkope vlucht kunt nemen naar bijna elke Europese hoofdstad. Natuurlijk zijn er op de luchthaven bussen, taxi's en kantoren voorautoverhuur. Vanaf de luchthaven kunnen we met de auto naar alle dorpen van Menorca rijden, zoals Es Castell, Mahón, Ciutadella de Menorca, de voormalige hoofdstad van het eiland of Sant Lluis.

  Menorca biedt stranden, zon, schoon en rustig water, natuurgebieden, schilderachtige dorpjes, traditionele feesten, luxehotels ...

  Bovendien kunnen we het eiland niet verlaten zonder een bezoek te brengen aan een van de beste restaurants in Menorca en te genieten van zijn typische gastronomie, zoals de kaas van Mahon of kruidige worst of andere typische gerechten, zoals Carnixulla, een kreeftenstoofpot, Coca bamba ... En erna feesten in nachtclubs of pubs in de stad. Alles wat u maar kan wensen op één plek.

  Top