Var skulle du vilja hyra din bil?

från:
Till

 

Hyra Bil Malaga Flygplats

Välj alternativet du föredrar för att fortsätta bokningen

 

Hämta de bästa erbjudandena till dig...

 


  Why hire a car in Malaga?

  Hyra Bil Malaga Flygplats

  Málaga, omgiven av Medelhavet och grönskande berg, har ett exceptionellt läge på den iberiska halvön. Staden, som ligger på Costa del Sol och är en av de främsta turistresmålen i Andalusien, har behaglig temperatur under hela året vilket gör det möjligt att njuta av staden under alla årstider.

  Record Go vill vi vara en del av denna underbara turistupplevelse, där hav och berg möts för att erbjuda en mängd olika vägar att upptäcka i en av våra hyrbilar.

  Resan börjar på flygplatsen i Málagadär du från vår omfattande flotta av hyrbilar kan välja fordonet som bäst passar dina behov. Efter en promenad genom gamla stan där du njutit av Málagas gastronomi, med rätter som som malaga-kål, porra antequerana eller grillad småfisk, kan det vara skönt att koppla av vid havet.

  Stranden Peñón del Cuervo, några kilometer med bil från centrum, är perfekt för de som söker en lugn omgivning, borta från de stora massorna. I Nerja och La Herradura ligger stranden Maro, det perfekta valet för dykentusiaster.

  Å andra sidan överraskar oss denna andalusiska stad med oändliga stränder som lockar många turister, t.ex. stranden Santa Amalia i Fuengirola, Artola i Marbella och La Rada i Estepona, som alla går att nås med bil. Så oavsett hur din drömstrand ser ut, har Málaga stranden för dig. När du väl njutit av Costa del Sols skönhet, får du inte glömma att köra inåt landet för att besöka kända landmärken i Axarquía Malagueña såsom Filigrana, Ronda eller Antequera, bland andra.

  Top