On vols llogar?

Des de
Fins a
Vehicle
Extres
Dades personals

Lloguer de Cotxes Menorca Aeroport

Tria l'opció que prefereixis per continuar amb la reserva

Recuperant les millors ofertes per a tu...

 


  Per què llogar un cotxe a Menorca?

  Lloguer de Cotxes Menorca Aeroport

  Els 216 quilòmetres de costa de Menorca fan d'aquesta regió mediterrània un lloc idoni per prendre un bany en les seves aigües cristal•lines, descansar o realitzar algun esport aquàtic.

  A Menorca hi ha moltes coses per veure i molts camins que recórrer amb el teu cotxe de lloguer. Podem fer una volta per l'Albufera del d'Es Grau, banyar-nos a la platja Macarella o bussejar a la Cala Els Morts on podem gaudir d'esculls i coves submarines.

  Menorca està comunicada amb el port de Barcelona, València i Alacant. Però a més aquesta té vols regulars des del seu aeroport on podem agafar un vol barat a gairebé qualsevol capital europea. Per descomptat en el propi aeroport de Menorca tenim autobusos, taxis i centres de lloguer de cotxes. Des de l'aeroport podem arribar en cotxe a qualsevol dels pobles de Menorca com Es Castell, Maó, la Ciutadella de Menorca -antiga capital de l'illa- o Sant Lluis.

  Menorca ofereix platges, sol, aigües netes i tranquil•les, espais naturals, pobles curiosos, festes tradicionals, hotels de luxe...

  A més, no podem marxar de Menorca sense provar els seus coneguts plats de formatge de Maó o la sobrassada o algun dels seus plats típics com carnixulla, Caldereta de Llagosta, Coca bamba ... I després de festa a les discoteques o pubs de la ciutat. Què més es pot demanar d'un lloc?

  Top