Autoverhuur Vliegveld Alicante

Autoverhuur Vliegveld Alicante

Why hire a car in Alicante?

Of u nu de stad Alicante wilt ontdekken of liever de provincie, op de luchthaven van Alicante wacht Record Go u op met een perfectehuurauto, zodat uw vakantie soepel op wieltjes verloopt.

Dankzij het uitzonderlijke klimaat, de prachtige stranden en de meer dan beroemde traditionele festivals, staat Alicante aan de top van de toeristische bestemmingen die het meest gewaardeerd worden door liefhebbers van de zon, het strand, cultureel toerisme en, bovenal, goed eten.

Dankzij uw huurauto kunt u genieten van één van de meest populaire autoroutes van de provincie, de zogenaamde 'Ruta del Norte' (de noordelijke route), langs de belangrijkste vissersdorpjes van Alicante. Als u deze route volgt, kunt u, naast verschillende kustbestemmingen, een bezoekje brengen aan Villajoyosa om zelf hun meer dan beroemde feesten van Moren en Christenen mee te maken en bovendien te genieten van het mediterrane karakter en de unieke sfeer van de stad Benidorm. Als u doorgaat naar het noorden, zonder de kust uit het oog te verliezen, ontdekt u de geheime hoekjes van Altea, de Peñón de Ifach in Calpe, symbool van de Costa Blanca of het majestueuze kasteel van Denia, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op zowel de stad als op de prachtige stranden en baaien.

Bekijk in Google Maps
Haal uw auto op de parkeerplaats van de luchthaven op van Alicante
Straatadres:
Alicante Vliegveld, 03195 Alicante, Spain
Telefoon: +34 964 343 626
Top