Autoverhuur Vliegveld Mallorca

Autoverhuur Vliegveld Mallorca

Why hire a car in Majorca?

Palma de Mallorca is één van de favoriete bestemmingen van liefhebbers van autoroutes. En het grootste eiland van de Balearische eilanden heeft vele unieke sites die perfect zijn om met een gehuurde auto te ontdekken.

Of u nu een liefhebber bent van de zee of u liever verdwaalt in de prachtige bergen en unieke valleien, Mallorca heeft altijd een perfect plan voor u. Van de alpine landschappen die ons verrassen op de weg die leidt tot de Puig Major, gelegen in het meer bekende Serra de Tramuntana uitgeroepen door Unesco tot werelderfgoed, tot genieten van een magische zonsondergang bij de symbolische Cap de Formentor, gelegen in het uiterste noorden van Mallorca.

Wat uw idee van de perfecte vakantie ook is, dit Balearisch eiland biedt u een zeer veel verschillende magische plekken vol geschiedenis die u kunt bezoeken met uw huurauto.

BijRecord Go raden we u aan om met uw huurauto de weg van Sa Calobra te nemen naar het paradijselijke strand dat dezelfde naam draagt. Via dat strand heeft u toegang tot de prachtige monding van de Torrent de Pareis, ook uitgeroepen tot een natuurlijk monument dankzij zijn grote landschappelijke en culturele waarde. Op de terugweg naar de hoofdstad van het eiland, Palma de Mallorca, is het de moeite waard om even langs een aantal van de idyllische baaien te rijden, zoals de baai Varques, in Manacor, ten zuiden van het eiland, of Caló des Moro in Santanyí een beetje verder naar het westen.

Daarom is het niet verwonderlijk dat de luchthaven vanPalma de Mallorca zoveel toeristen ontvangt die willen genieten van deze idyllische plek.

Bekijk in Google Maps
Haal uw auto op de parkeerplaats van de luchthaven op van Mallorca
Straatadres:
Palma de Mallorca Vliegveld, 07611 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Spain
Telefoon: +34 964 343 626
Top