Autoverhuur Vliegveld Reus

Autoverhuur Vliegveld Reus

Why hire a car in Reus?

In de stad Reus is de architect Antonio Gaudí geboren die talrijke modernistische gebouwen heeft achtergelaten, zoals la Casa Anguera, la Casa Fargas, la Casa Homdedéu, la Casa Iglesias of la Casa Tarrats.

Naast dat belangrijke erfgoed kunt u in Reus ook een wandeling maken langs het beroemde graf Tomb de Ravals of een bezoekje brengen aan het Plaza de la Sang, Plaza del Víctor, de kerk van La Puríssima Sang of de islamitische moskee.

Een auto huren in Reus is een goed idee om van de gelegenheid gebruik te maken en een kleine omweg te doen naar de nabijgelegen stad Tarragona, de hoofdstad van de provincie, waar we overblijfselen uit de Romeinse tijd terugvinden.

U kunt dankzij uw huurauto in Reus ook een bezoekje brengen aan Port Aventura, het populaire pretpark dat u met slechts een korte autorit kunt bereiken. In Reus kunnen we ook zonnebaden op één van de stranden of excursies maken naar de mooie natuurparken.

De verbindingen met Reus zijn erg goed, want afgezien van de snelweg of de trein kunnen we ook geraken met een goedkope vlucht (low cost) naar de luchthaven van Reus waar u altijd de mogelijkheid heeft om een ​​auto te huren voor een rit langs de Costa Daurada en een tussenstop in Cambrils.

Het binnenland van de regio is ook de moeite waard, want daar kan u genieten van de bergen, zowel om in de winter te skiën als om prachtige wandelingen te maken. We raden een etentje in een dorpje in dit gebied sterk aan, want hier kan u genieten van de typische plattelandsgerechten van Catalonië.

Als u nadenkt over het beste moment om Reus te bezoeken, houd er dan rekening mee dat het meest traditionele feest van Reus, Sant Pere, plaatsvindt in juni. Tijdens de feesten van Sant Pere kunnen we genieten van regionale gerechten en dansen, reuzen, vuurwerk, processies en castells (menselijke torens typisch van Catalonië). Andere feesten in Reus zijn: La Misericordia in september, het carnaval, het Europese festival van de kortfilm en het Festival Trapezi.

Top