Autoverhuur Vliegveld Valencia

Autoverhuur Vliegveld Valencia

Why hire a car in Valencia?

Sinds de oprichting van de stad, zijn er in Valencia veel culturen gepasseerd, waardoor de stad een gevarieerde cultuur en geschiedenis biedt. Daarnaast is het één van de grootste steden in Spanje, waardoor het een ideale plek is voor vrijetijdsbesteding.

Vanuit het kantoor voor autoverhuur op de luchthaven van Valencia, is het slechts 8 kilometer rijden tot Valencia stad, gelegen tussen de steden Manises en Quart de Poblet.

Zoals we u in ons blogartikel Wat te zien in Valencia in 3 dagen vertelden, liggen er in Valencia verschillende monumenten die zeer populair zijn bij toeristen, zoals de kathedraal, de Miguelete, met zijn ongelooflijke uitzicht of de Torres de Cuart y Serranos.

Al deze gebouwen bevinden zich in het centrum van Valencia, dat ideaal is om te voet te ontdekken en daarom raden we u aan uw huurauto ergens te parkeren en een wandeling te maken. U kunt van uw bezoek aan het centrum van Valencia profiteren om een bezoek te brengen aan één van demusea (zoals het MuVIM, het IVAM of het Almoina) en om te genieten van haar symbolische wijkBarrio del Carmen.

Andere interessante wijken, waarvoor u best wel uw huurauto gebruikt, zijn de wijken de Cabanyal, een traditionele wijk gesticht door vissers, en de Malvarrosawaar zich het meest populaire strand van Valencia bevindt.

Bij een bezoek aan Valencia, moet u absoluut twee dingen gedaan hebben: een bezoek aan de Stad van Kunsten en Wetenschappen en een wandeling in de Jardín del Turia(tuin van Turia).

Niet alleen de hoofdstad Valencia heeft u veel te bieden op vlak van cultuur en vrijetijdsbesteding, maar ook de provincie Valencia is de moeite waard, waardoor een huurauto in Valencia perfect is om het erfgoed van de provincie mee te ontdekken.

Onder dat erfgoed bevindt zich L'Albufera van Valencia, op slechts 10 kilometer ten zuiden van de hoofdstad. Dit is een natuurpark gevormd aan een lagune van zoutwater afkomstig van de Middellandse Zee. Ook de streek van El Palmar, op minder dan 20 minuten rijden van het centrum van Valencia, is een bezoekje waard. Een ideale plek om te genieten van een goed rijstgerecht, traditionele barracas (barretjes op straat) en van een boottochtje op de lagune.

Om ten volle te profiteren van uw huurauto in Valencia, is een bezoek aan de horchaterías van Alborayazeker de moeite waard, waar u kunt genieten van dit populaire drankje begeleid door lekkere 'fartones'-koekjes.

Top