This post is also available in: Ισπανικα Αγγλικα Γερμανικα Πορτογαλικα

Σας περιμένουμε στη Σαρδηνία! Μπορείτε τώρα να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Κάλιαρι με την Record go Mobility. Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας μας στο Κάλιαρι είναι η 15η Ιουνίου, σας περιμένουμε!

Μετά τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ελλάδα, τώρα η Record go θα έχει γραφεία και στην Ιταλία.   

Συγκεκριμένα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας γραφείου Record go στην όμορφη πόλη του Κάλιαρι. Αυτή η νέα τοποθεσία στο νησί της Σαρδηνίας προσφέρει στους πελάτες μας την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτή την ιταλική περιοχή με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.    

Το νέο γραφείο Record go βρίσκεται γύρω από το αεροδρόμιο του Κάλιαρι – Έλμας (CAG). Το άνοιγμα αυτού του νέου γραφείου στο Κάλιαρι θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας στο νησί της Σαρδηνίας. Ο στόλος των ενοικιαζόμενων οχημάτων μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι οικογενειακά ή premium οχήματα. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων υπηρεσιών για να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάλιαρι ακόμη πιο εύκολη, βολική και ευέλικτη για τους πελάτες μας. Απολαύστε την ενοικίαση αυτοκινήτου.

  

Περιηγηθείτε στο νησί της Σαρδηνίας με τη φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάλιαρι  

   

Το Κάλιαρι είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία και πολιτισμό. Αυτή η πόλη είναι γνωστή για τις κρυστάλλινες παραλίες της και το εκπληκτικό ορεινό τοπίο. Με την ευελιξία που προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαρδηνία, οι επισκέπτες του Κάλιαρι μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή με τον δικό τους ρυθμό με ένα από τα οχήματά μας, ανακαλύπτοντας τα πιο όμορφα και συναρπαστικά μέρη του νησιού με πλήρη αυτονομία και ελευθερία. 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών μας και στόχος μας είναι να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάλιαρι μια εύκολη και χωρίς προβλήματα εμπειρία. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να βοηθήσει τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή, από την κράτηση μέχρι την παράδοση του οχήματος. Βεβαιωνόμαστε ότι οι πελάτες μας παίρνουν το σωστό όχημα για τις ανάγκες τους και ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.     

Προετοιμαζόμασταν για αυτή τη στιγμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τις πόρτες μας στους πελάτες μας στην Ιταλία!     

Μπορείτε τώρα να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Παλέρμο, για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κατάνια και για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Όλμπια – τι περιμένετε! 

 

Απολαύστε την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας

στους καλύτερους προορισμούς στην Ισπανία με τις φθηνότερες τιμές

Record go Club

> Απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις στην υπηρεσία ενοικίασης.
> Λάβετε email σχετικά με τις ειδικές προσφορές και τα τελευταία νέα μας.
> Εύκολη κράτηση από τον προσωπικό σας χώρο.