This post is also available in: Ισπανικα Αγγλικα Γερμανικα Πορτογαλικα

Μετά την Ισπανία και την Πορτογαλία, η Record go rent a car συνεχίζει τη διεθνή της πορεία και προσθέτει έναν τρίτο προορισμό στον επιχειρησιακό της χάρτη: Ελλάδα 

 

Στην Record go συνεχίζουμε τη γεωγραφική μας επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων με το άνοιγμα δύο γραφείων στην Ελλάδα. Τα υποκαταστήματα θα βρίσκονται στα δύο κυριότερα αεροδρόμια της Ελλάδας, της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Και οι δύο στρατηγικές τοποθεσίες αποτελούν μέρος του σχεδίου επέκτασης της εταιρείας για την προσφορά λύσεων μετακίνησης στα κυριότερα αεροδρόμια της ηπειρωτικής χώρας. 

Το αεροδρόμιο της ελληνικής πρωτεύουσας εξυπηρετεί περισσότερους από 25 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, γεγονός που το καθιστά βασικό σημείο για την παροχή υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα, ώστε οι τουρίστες και οι κάτοικοι να μπορούν να την απολαύσουν με άνετο και προσβάσιμο τρόπο. 

Η εταιρεία θα προσφέρει επίσης ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη κοντά στο αεροδρόμιό της, το οποίο, με περισσότερους από έξι εκατομμύρια επιβάτες ετησίως, αποτελεί αφετηρία για τις διακοπές πολλών τουριστών που αποφασίζουν να περιηγηθούν στην Ελλάδα και τα νησιά της. 

Όπως συνηθίζει η Record go, τα σύγχρονα γραφεία εστιάζουν στην άνεση των χρηστών και είναι προσανατολισμένα στην προσφορά εξατομικευμένων λύσεων μετακίνησης, ανταποκρινόμενα στην αυξανόμενη ζήτηση για ενοικιαζόμενα οχήματα και ελαχιστοποιώντας τους χρόνους διαχείρισης, χάρη στην πλήρη ψηφιοποίηση των διαδικασιών και τη δημιουργία εφαρμογών που προσφέρουν στους χρήστες διαφανείς και προσβάσιμες υπηρεσίες. 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα της Record go είναι ο στόλος της, με τον οποίο η εταιρεία δεσμεύεται επίσης να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας καινούρια οχήματα σε διάφορες κατηγορίες, από αυτοκίνητα πόλης και μικρά οχήματα γενικής χρήσης μέχρι υβριδικά και premium οχήματα για τους πιο απαιτητικούς οδηγούς. 

Η διεθνής επέκταση είναι ένας από τους κύριους στόχους του οδικού χάρτη της εταιρείας και, μετά από αυτό το άνοιγμα, η Record go προσθέτει έναν νέο προορισμό σε ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της μεσογειακής ακτής. Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρεία rent a car έρχεται πιο κοντά στη δέσμευσή της να συνεχίσει να προσφέρει λύσεις μετακίνησης στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης. 

Με αυτά τα δύο νέα γραφεία, η εταιρεία συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της με 19 γραφεία, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και σε παραθεριστικές περιοχές, στις κυριότερες πόλεις της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας. 

Είναι πλέον δυνατή η πραγματοποίηση κρατήσεων για ενοικίαση αυτοκινήτου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Record go rent a car, όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία ενοικιαζόμενων οχημάτων χωρίς μεσάζοντες. 

 

Record go, λύσεις για έναν κόσμο που κινείται  

 

Με ισχυρή εστίαση στον πελάτη, η Record go εδώ και 20 χρόνια εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις νέες ανάγκες του χρήστη και, βασιζόμενοι στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας, εστιάζει στον εξορθολογισμό της όλης διαδικασίας και προσφέρει, όχι μόνο μια σύμβαση, αλλά μια καινοτόμο, διαφανή και ποιοτική εμπειρία ενοικίασης.

Η Record go ξεκίνησε ως ισπανική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και έχει γίνει παγκόσμιος πάροχος υπηρεσιών μετακίνησης με το δικό μας δίκτυο γραφείων που βρίσκονται κατανεμημένα στους κύριους τουριστικούς προορισμούς της Ισπανίας, της Ελλάδας και της Πορτογαλίας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε μια ομάδα περισσότερων από 300 επαγγελματιών που επικεντρώνονται στην εμπειρία του χρήστη και σε έναν σύγχρονο και ποικίλο στόλο άρτια εξοπλισμένων οχημάτων.
 

Επιπλέον, ο κατάλογος με τους προορισμούς της μεγαλώνει κάθε χρόνο και βρίσκεται ήδη σε Αλικάντε, Αθήνα, Βαρκελώνη, Μπιλμπάο, Ίμπιζα, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Μάλαγα, Μαγιόρκα, Μενόρκα, Πόρτο, Θεσσαλονίκη, Σεβίλλη και Βαλένθια. 

Απολαύστε την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας

στους καλύτερους προορισμούς στην Ισπανία με τις φθηνότερες τιμές

Record go Club

> Απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις στην υπηρεσία ενοικίασης.
> Λάβετε email σχετικά με τις ειδικές προσφορές και τα τελευταία νέα μας.
> Εύκολη κράτηση από τον προσωπικό σας χώρο.