This post is also available in: Ισπανικα Αγγλικα Γερμανικα Πορτογαλικα

Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι η Black Friday του 2022. Και φέτος, η Record go έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις που εκτείνονται πέρα από την καθαυτή ημέρα της Black Friday. 

Θα είναι 10 ημέρες με ειδικές προσφορές στην ενοικίαση αυτοκινήτων και αποκλειστικές εκπτώσεις στον επίσημο ιστότοπό μας. 

Πρώτα απ’ όλα, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, εγγραφείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο Record go Club μας για να λαμβάνετε μέσω email όλες τις ειδικές προσφορές και τις προωθητικές μας ενέργειες, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις στην επόμενη ενοικίαση αυτοκινήτου. 

Έτσι, από τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, με την αποκλειστική προσφορά μας Red Monday, μπορείτε να ανακαλύψετε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε το αυτοκίνητό σας για το επόμενο Σαββατοκύριακο ή τις οικογενειακές σας διακοπές. 

 

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι Black Friday, όμως… πριν έχουμε Red Monday! 

 

Με το Record go μπορείτε να γιορτάσετε τις αποκλειστικές μας εκπτώσεις της Red Monday, της Black Friday και επίσης τις καλύτερες εκπτώσεις της Cyber Monday 2022 τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου. 

Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι όλο, υπάρχουν ακόμη περισσότερες προσφορές. Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Travel Day και θα εξακολουθήσουμε να έχουμε εκπτώσεις ώστε να μπορείτε να κλείσετε το ενοικιαζόμενο όχημά σας (αυτοκίνητα, SUV, βαν για μετακομίσεις, ενοικίαση μοτοσικλετών ή leasing και ηλεκτρικά αυτοκίνητα προς ενοικίαση), καθώς και τα καλύτερα extra και αξεσουάρ στην ενοικίαση αυτοκινήτου στην πιο οικονομική τιμή: εκπτώσεις για επιπλέον οδηγό, παιδικά καθίσματα ή την καλύτερη κάλυψη στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Και όλα αυτά με δωρεάν ακύρωση έως και 24 ώρες πριν από την έναρξη της κράτησης, με τον δικό μας στόλο, που ανανεώνεται συνεχώς και χωρίς μεσάζοντες.  

Λάβετε το ενημερωτικό μας δελτίο και ενημερωθείτε για τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να κλείσετε το αυτοκίνητό σας για τις επόμενες διακοπές σας στην Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ελλάδα. 

Απολαύστε την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας

στους καλύτερους προορισμούς στην Ισπανία με τις φθηνότερες τιμές

Record go Club

> Απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις στην υπηρεσία ενοικίασης.
> Λάβετε email σχετικά με τις ειδικές προσφορές και τα τελευταία νέα μας.
> Εύκολη κράτηση από τον προσωπικό σας χώρο.