Hyra Bil Mallorca Flygplats

Hyra Bil Mallorca Flygplats

Why hire a car in Majorca?

Palma de Mallorca är en favorit för de som älskar att ge sig ut på vägen. Balearernas största ö har unika platser som lämpar sig för att hyra en bil låta sig upptäckas på fyra hjul.

Oavsett om du älskar havet eller föredrar att förlora dig bland idylliska kullar och konstiga dalar har Mallorca alltid en perfekt plan för dig. Från att begrunda alpina landskap som överraskar oss på vägen uppför Puig Major, som ligger i det mer kända Serra de Tramuntana, förklarat världsarv av Unesco, till att njuta av en magisk solnedgång på Cap Formentor, som ligger i norra änden av Mallorca.

Oavsett vilken din idé är om den perfekta semestern, erbjuder denna baleariska ö ett mycket brett utbud av magiska platser fulla av historia som du kan njuta av i din hyrbil.

Från Record Go rekommenderar vi att du tar bilen och åker till Sa Calobra och paradisstranden med samma namn. Härifrån kan du sedan ta dig till den vackra mynningen Torrent de Pareis, förklarad ett naturligt monument för sitt stora natursköna och kulturella värde. Tillbaka i öns huvudstad, Palma de Mallorca, är det mödan värt att kröa till några av de idylliska vikarna, såsom Varques i Manacor, på södra delen av ön, eller Caló des Moro i Santanyí, lite längre västerut.

Tack vare allt detta är det inte förvånande att Palma de Mallorcas flygplats är den som tar emot flest turister som hoppas kunna njuta av denna idylliska plats.

Se i Google Maps
Hämta bilen på flygplatsens parkering Mallorca
Adress:
Palma de Mallorca Flygplats, 07611 Palma de Mallorca, Islas Baleares, Spain
+34 964 343 626
Top