Lloguer de Cotxes Bilbao Aeroport

Lloguer de Cotxes Bilbao Aeroport

Per què llogar un cotxe a Bilbao?

Biscaia és una terra amb caràcter, història i tradició. El protagonisme principal se l'emporta la seva capital, Bilbao, Però ens trobem davant d'una província amb un envejable patrimoni natural i una infinitat de pobles i municipis en que es respira cultura, història i tradició.

No podem oblidar-nos, a més, de la prestigiosa gastronomia basca. Des que vau pensar en llogar un cotxe a Bilbao, segur que una de les primeres coses que se us va venir a la ment és gaudir d'uns bons pintxos.

Per tot això, per treure-li partit tant a la capital com a tota la zona, és molt bona idea llogar un cotxe a l'Aeroport de Bilbao.

L'Aeroport de Bilbao està molt a prop de la ciutat, per la qual cosa des de l'Aeroport en cotxe podem arribar en 15 minuts al nucli antic de Bilbao, al barri de San Mamés o al Museu Guggenheim.

Tal com explicàvem al nostre article ruta amb cotxe per la costa de Biscaia, un pla molt interessant és recórrer el litoral biscaí, partint des de Bilbao i visitant municipis com Sopela, Plentzia, Bakio, Bermeo o Mundaka. Tots ells ofereixen un magnífic còctel de mar i muntanya. Es tracta d'una ruta que és més complicada de realitzar en transport públic. O almenys on és més complicat aprofitar el temps.

Podem seguir traient partit a un cotxe de lloguer a Bilbao visitant el castell de Trist o l'espectacular illot de Sant Joan de Gaztelugatxe, coronat per una ermita.

La proximitat amb les províncies de Santander i Guipúscoa és un altre dels motius que convida a llogar un cotxe a Bilbao, tot i que veiem poc probable que Bilbao i els seus voltants se us quedin petits. Per si busqueu inspiració per gaudir de Bilbao, no us podeu perdre el nostre article del bloc sobre què fer a Bilbao.

Top