Lloguer de Cotxes Gibraltar Aeroport

Lloguer de Cotxes Gibraltar Aeroport

Per què llogar un cotxe a Gibraltar?

Gibraltar és un territori que pertany a la colònia britànica però que no forma part del Regne Unit. Aquesta colònia anglesa que està situada al sud de la Península Ibèrica, entre dos continents i dos mars, va pertànyer a Espanya fins al 1704, moment en què va passar a mans angleses arran de la guerra de successió.

També conegut com La Roca, Gibraltar forma l'única obertura entre el mar Mediterrani i l'Oceà Atlàntic, de manera que, des del punt de vista militar, es tracta d'un punt estratègic per controlar els accessos marítims al mar mediterrani.

Abans de llogar un cotxe a Gibraltar, has de saber que la zona més concorreguda de Gibraltar és el seu carrer principal, més coneguda pel seu nom en anglès, Main Street, és un carrer de vianants. S'hi localitzen gran nombre de botigues, a les quals es poden trobar tot tipus de productes lliures d'impostos.

No obstant això, tot i que l'aeroport de la ciutat es trobi a prop del centre, val la pena llogar un cotxe a l'aeroport de Gibraltar per la comoditat i independència que et dóna no haver de dependre del transport públic. A més, podràs aprofitar el teu cotxe de lloguer per a visitar el penyal de Gibraltar.

D'una banda, bé mereix una visita el Castell dels Moros. Aquesta fortificació medieval és un record de l'ocupació àrab de Gibraltar, que es va estendre fins al segle XV.

D'altra banda, és visita obligada el seu parc natural en ell contingut. I és que, la part superior d'aquesta formació rocosa, també coneguda com la columna d'Hèrcules, va ser declarada reserva natural el 1993 i és famosa per albergar-hi els macacos de Gibraltar, que posseeixen la singularitat en ser els únics primats que poden trobar-se en llibertat a Europa.

Dins de la mateixa reserva, trobareu també la Cova de Sant Miquel i 'La Alameda', un jardí botànic que a més d'albergar varietats de flora endèmica, també és possible trobar al seu interior una mostra d'espècies portades de l'estranger.

Top