Lloguer de Cotxes Madrid Aeroport

Lloguer de Cotxes Madrid Aeroport

Per què llogar un cotxe a Madrid?

Des de l'oficina de lloguer de cotxes a l'Aeroport de Madrid trigarem a penes 20 minuts amb cotxe en arribar al centre de la capital.

Un cop allà, podem fer una passejada a peu per emblemàtics carrers com el carrer Major, la Gran Via o el Carrer Alcalá. En ells, trobarem llocs de gran interès com la plaça Major, el Mercado de San Miguel, la plaça de Sol o el Círculo de Bellas Artes, des d'on podem gaudir d'una de les millors terrasses de Madrid, a més de les seves exposicions, és clar.

Seguint per carrer Alcalá, podem anar visitant la plaça de Cibeles, el Palau de Comunicacions -actual seu de l'Ajuntament de Madrid-, la Porta d'Alcalá i el parc del Retiro, on gaudir d'un agradable passeig envoltat de natura, muntar en una barqueta o conèixer el Palau de Vidre.

En sentit oposat, pel carrer Major, podem visitar la Catedral de l'Almudena i el Palau Reial de Madrid, juntament amb els seus encantadors jardins. Tindrem a més molt a prop l'emblemàtic barri de La Latina, famós per la seva gran quantitat de bars i restaurants on prendre alguna cosa.

Una mica més al nord dels llocs anteriors, i per al que potser us plantegeu agafar el vostre cotxe de lloguer en comptes d'anar caminant, trobem una altra visita obligada, el Temple de Debod i tots els seus jardins del voltant.

Llogar un cotxe a Madrid et permetrà conèixer altres ciutats de la província, com ara Alcalá de Henares, ciutat Patrimoni de la Humanitat, un clàssic castellà com el municipi de Chinchón o la bella ciutat d'Aranjuez.

Això és només una petita mostra de tot el que ofereix Madrid al turista. I ens hem deixat fora llocs tan visitats com els museus del Prado, Thyssen i el Reina Sofia, els parcs de Madrid Rio, la Casa de Campo o del Capricho, barris com Malasaña o Lavapiés o clàssics com El Rastro.

Lloga un cotxe a l'Aeroport de Madrid i aprofita al màxim el temps per gaudir tant de la ciutat com de tota la província.

Top