Lloguer de Cotxes Tenerife Aeroport

Lloguer de Cotxes Tenerife Aeroport

Per què llogar un cotxe a Tenerife?

Situada a l'oceà atlàntic, l'illa de Tenerife és la més gran de les illes de l'arxipèlag canari. Aquesta illa posseeix una infinitat de paisatges exòtics, pel que et recomanem el lloguer de cotxes a Tenerife per gaudir al màxim d'aquest paradís canari. En Record Go, t'hem preparat una ruta amb cotxe per Tenerife perquè no et perdis cap dels seus enclavaments més populars. Aquestes són les parades que et recomanem:

Una bona manera de començar aquesta ruta per carretera seria visitant el Parc Nacional del Teide. Declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco en 2007, alberga en el seu interior al pic més alt d'Espanya. El valor d'aquest parc resideix tant en la seva orografia com en la seva fauna i flora endèmiques.

La ruta podria continuar direcció nord, primer cap a La Orotava per contemplar el seu casc antic declarat Conjunt Històric Artístic Nacional i després cap a San Cristóbal de la Llacuna, ciutat característica per la seva arquitectura d'estil colonial, també declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, famosa també pel seus ‘barraquitos laguneros’, cafès típics de l'illa.

Si seguim cap al nord, ens trobarem amb el Parc Rural d'Anaga, declarat Reserva de la Bioesfera. Les seves zones més elevades estan caracteritzades per la presència de La laurisilva, un tipus de bosc subtropical de gran valor natural.

A prop d'aquesta reserva natural, ens trobem amb la capital Santa Cruz de Tenerife, en la qual es pot gaudir d'una agradable tarda de compres mentre descobrim la seva història passejant pels seus parcs i avingudes.

Finalment, us convidem a conduir el vostre cotxe de lloguer fins a la platja de las Teresitas, situada a tan sols cinc quilòmetres de la capital. De camí, us trobareu amb el poble pesquer de San Andrés, perfecte per degustar peix i marisc fresc després de gaudir d'un dia de relax en aquesta platja de sorra blanca i aigües tranquil•les.

Top