Hämta de bästa erbjudandena till dig...

Början » Reseguide » Alicante » How to pick up a vehicle

Gratis service från flygplatsen med bilhyrning i Alicante.

Alicantes flygplats befinner sig 10km utanför staden och 55km från Benidorm, en av mest turistbesökta orterna i Spanien. Record Rent a Car erbjuder er gratis service på flygplatsen och leveranser som passar ankomsttidpunkten för kunden.

Utlämningen av hyrbilarna med personlig utlämning vid din ankomst avRecord Rent a Car i Ankomst terminalen i vad som kallas "Meeting Point".

De nya intsllationerna av terminalen har designats för att ge ett välkomnade intryck till alla de som väljer att tillbringa sin semester eller affärsresa på Costa Blanca i Alicante. Hit kommer människor från hela världen.

Vår service på flygplatser med biluthyrning gör att du sparar väntan på taxi eller annat transportmedel då du lider av kringsläpandet på dina väskor som alltid väger mer än vad de borde.

Biluthyrning på Alicante - Uthyrning av bilar på flygplatsen i Alicante

Biluthyrning på Alicante med allt inkluderat, nya bilar och speciella erbjudanden i vår medlemsklubb Record (bli medlem, det är gratis!). Din biluthyrare på Alicante utan mellanhänder och till det bästa priset. Bilar till uthyrning på Alicante flygplats med Record ger bara fördelar: 24 timmars assistans, allriskförsäkring, stor flotta med all extra utrustning. Biluthyrning på Benidorm
Top