Lloguer de Cotxes Murcia Aeroport

Lloguer de Cotxes Murcia Aeroport

Per què llogar un cotxe a Murcia?

La Regió de Múrcia es situa en el sud-oest de la Península. Constituïda al 1982, aquesta comunitat de clima Mediterrani ens convida a passejar per la seva Costa Cálida.

Per als amants dels monuments, Múrcia ens té reservades grans obres d'art com la Catedral de Múrcia, el Palau de Almodí, la Torre de l'Homenatge o el Palau de Guevara.

En cotxe, a tan sols uns quilòmetres per autovia de la capital, trobem l'aeroport de San Javier al qual podem arribar fàcilment amb un cotxe de lloguer o mitjançant transports públics.

De totes les festes que se celebren a Múrcia, la més coneguda és la Setmana Santa en la qual es realitzen les processons de natzarens, les famoses tamborades i les processons on es mostren les belles talles de Francisco Salzillo.

A més, a Múrcia també trobem singulars espais naturals com son la Serra de la Pila o els Boscos de Ribera amb una flora i una fauna excepcional. No podem oblidar nomenar llocs de gran interès com Cartagena, Lorca, Caravaca de la Creu o Cieza. Aquesta riquesa fa que sigui ideal llogar un cotxe per poder gaudir de la zona.

Per als més sibarites de la taula, Múrcia és un de les principals regions de la Dieta Mediterrània amb els seus famosos plats d'arròs i fesols, olla gitana, cuit de gall d’indi amb pilotes, michirones, guisats de pollastre o conill, anguiles, etc. I per beure, un dels seus exquisits vins d'origen. Com a postre d'aquest suculent menjar, us recomanem l’Aletría en Dulce, un plat tradicional de Múrcia.

Top