Καλώς ήλθατε στην Ιταλία: η Record go ανοίγει γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στο Κάλιαρι

This post is also available in: Ισπανικα Αγγλικα Γερμανικα Πορτογαλικα

Σας περιμένουμε στη Σαρδηνία! Μπορείτε τώρα να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Κάλιαρι με την Record go Mobility. Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας μας στο Κάλιαρι είναι η 15η Ιουνίου, σας περιμένουμε!

Μετά τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ισπανία, την Πορτογαλία ή την Ελλάδα, τώρα η Record go θα έχει γραφεία και στην Ιταλία.   

Συγκεκριμένα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας γραφείου Record go στην όμορφη πόλη του Κάλιαρι. Αυτή η νέα τοποθεσία στο νησί της Σαρδηνίας προσφέρει στους πελάτες μας την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτή την ιταλική περιοχή με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.    

Το νέο γραφείο Record go βρίσκεται γύρω από το αεροδρόμιο του Κάλιαρι – Έλμας (CAG). Το άνοιγμα αυτού του νέου γραφείου στο Κάλιαρι θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας στο νησί της Σαρδηνίας. Ο στόλος των ενοικιαζόμενων οχημάτων μας περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι οικογενειακά ή premium οχήματα. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων υπηρεσιών για να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάλιαρι ακόμη πιο εύκολη, βολική και ευέλικτη για τους πελάτες μας. Απολαύστε την ενοικίαση αυτοκινήτου.

  

Περιηγηθείτε στο νησί της Σαρδηνίας με τη φθηνότερη ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάλιαρι

   

Το Κάλιαρι είναι μια πόλη γεμάτη ιστορία και πολιτισμό. Αυτή η πόλη είναι γνωστή για τις κρυστάλλινες παραλίες της και το εκπληκτικό ορεινό τοπίο. Με την ευελιξία που προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου στη Σαρδηνία, οι επισκέπτες του Κάλιαρι μπορούν να εξερευνήσουν την περιοχή με τον δικό τους ρυθμό με ένα από τα οχήματά μας, ανακαλύπτοντας τα πιο όμορφα και συναρπαστικά μέρη του νησιού με πλήρη αυτονομία και ελευθερία. 

Είμαστε αφοσιωμένοι στην ικανοποίηση των πελατών μας και στόχος μας είναι να κάνουμε την ενοικίαση αυτοκινήτου στο Κάλιαρι μια εύκολη και χωρίς προβλήματα εμπειρία. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να βοηθήσει τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή, από την κράτηση μέχρι την παράδοση του οχήματος. Βεβαιωνόμαστε ότι οι πελάτες μας παίρνουν το σωστό όχημα για τις ανάγκες τους και ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας.     

Προετοιμαζόμασταν για αυτή τη στιγμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τις πόρτες μας στους πελάτες μας στην Ιταλία!     

Μπορείτε τώρα να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο Παλέρμο, για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κατάνια και για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Όλμπια – τι περιμένετε! 

 

Record Go

Artículos recientes

Ανοίξαμε ένα νέο γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων στο Παλέρμο – Enjoy Sicily!

   Καλώς ήρθατε στο Παλέρμο, τη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας! Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε αυτή…

12 μήνες ago

Η Record go ανοίγει νέο γραφείο στην Κατάνια

Καλώς ήρθατε στη Σικελία! Σήμερα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα νέο άνοιγμα γραφείου…

12 μήνες ago

8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Οι πιο σημαντικές γυναίκες στον κόσμο της αυτοκίνησης

Η 8η Μαρτίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, γνωστή παλαιότερα ως Διεθνής Ημέρα της…

1 έτος ago

Η Record go ετοιμάζει μια εβδομάδα Black Friday με αποκλειστικές προσφορές ενοικίασης αυτοκινήτων

Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι η Black Friday του 2022. Και φέτος, η Record go…

1 έτος ago

Πάρκο Güell στη Βαρκελώνη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Πάρκο Güell και τη γύρω περιοχή

Όταν μιλάμε για το Πάρκο Güell, μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους χώρους πρασίνου στην…

2 έτη ago

Ταξίδι στα ελληνικά νησιά

Ένα από τα πιο δημοφιλή ταξίδια για τους τουρίστες είναι η περιήγηση στα ελληνικά νησιά.…

2 έτη ago