This post is also available in: Ισπανικα Αγγλικα Γερμανικα Πορτογαλικα

Ciao Ιταλία! Μπορείτε τώρα να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο του Παλέρμο με την Record go Mobility. Η ημερομηνία έναρξης λειτουργίας μας είναι η 1η Ιουνίου, σας περιμένουμε!

  

Καλώς ήρθατε στο Παλέρμο, τη μεγαλύτερη πόλη της Σικελίας! Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε αυτή την όμορφη πόλη, σας έχουμε εξαιρετικά νέα: ένα νέο γραφείο της Record go άνοιξε τις πόρτες του κοντά στο αεροδρόμιο του Παλέρμο.   

Το γραφείο είναι εύκολα προσβάσιμο και απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το αεροδρόμιο Παλέρμο – Punta Raisi (PMO). Το νέο γραφείο της Record go στο Παλέρμο είναι ένα από τα τέσσερα νέα ανοίγματα στην Ιταλία- τα άλλα τρία νέα γραφεία στην Ιταλία είναι: Catania, Cagliari και Olbia.  

Επιπλέον, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων προς ενοικίαση στη Σικελία: από μικρά οικονομικά αυτοκίνητα μέχρι διάφορα μοντέλα SUV ή premium οχήματα. 

  

Γιατί να νοικιάσετε αυτοκίνητο στο Παλέρμο;  

  

Το Παλέρμο είναι μία από τις σημαντικότερες πόλεις της Σικελίας και η περιήγησή σας σε αυτήν και στο υπόλοιπο νησί με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο θα σας δώσει την ελευθερία και την ευελιξία να την εξερευνήσετε με τους δικούς σας ρυθμούς και με όποιον θέλετε.   

Με ένα από τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητά μας, για παράδειγμα, μπορείτε να επισκεφθείτε μέρη εκτός του κέντρου της πόλης, όπως οι κοντινές παραλίες του Mondello και του Cefalù. Μπορείτε επίσης να κάνετε ημερήσιες εκδρομές σε κοντινά μέρη, όπως η πόλη Τραπάνι, το μεσαιωνικό χωριό Έριτσε και ο διάσημος ελληνικός ναός της Σεγκέστα.   

Η ενοικίαση αυτοκινήτου στο Παλέρμο με τη Record go είναι εύκολη, γρήγορη, χωρίς μεσάζοντες και, επιπλέον, αν εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας για ενοικίαση αυτοκινήτου, μπορείτε να κάνετε κράτηση στην πιο φθηνή τιμή. Με το νέο μας γραφείο είναι πιο εύκολο από ποτέ να αποκτήσετε ένα ποιοτικό όχημα για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο Παλέρμο. 

 

 

Απολαύστε την οδήγηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου σας

στους καλύτερους προορισμούς στην Ισπανία με τις φθηνότερες τιμές

Record go Club

> Απολαύστε αποκλειστικές εκπτώσεις στην υπηρεσία ενοικίασης.
> Λάβετε email σχετικά με τις ειδικές προσφορές και τα τελευταία νέα μας.
> Εύκολη κράτηση από τον προσωπικό σας χώρο.