Lloguer de Cotxes Barcelona Aeroport

Lloguer de Cotxes Barcelona Aeroport

Per què llogar un cotxe a Barcelona?

Llogar un cotxe a Barcelona és, sens dubte, la millor opció per poder treure-li el major partit a una estada a la ciutat i, si decideixes llogar un cotxe a l'Aeroport de Barcelona, ​​encara va a merèixer molt més la pena, perquè ja comences el viatge sense haver de dependre del transport públic ni haver de carregar amb l'equipatge.

El teu cotxe de lloguer et resultarà de molta utilitat per a arribar a la zona de platges de Barcelona. Són tot platges urbanes, ben condicionades i equipades per rebre els turistes que vénen buscant el sol. La més popular és la platja de la Barceloneta.

També pots arribar de forma còmoda en cotxe fins a Montjuïc i, un cop allà, deixar el teu cotxe de lloguer al pàrquing del castell i aventurar-te a visitar tot el parc, gaudint de les seves extraordinàries vistes. Et recomanem dedicar-li un dia sencer a aquesta zona, ja que hi ha molta oferta cultural i d'oci en aquesta muntanya de Barcelona: des de museus a miradors, passant per jardins i atraccions turístiques.

El teu cotxe de lloguer a Barcelona també et servirà per organitzar un tour per la Barcelona de Gaudí. No poden faltar a la teva ruta, parades tan emblemàtiques com el parc Güell, la Sagrada Família, la Pedrera o la Casa Batlló.

D'altra banda, els més futbolers gaudiran de la visita al Camp Nou, amb pàrquing gratuït durant l'horari d'obertura. Pel que fa a atraccions per a famílies, a més de les que podem trobar al Montjuïc, tenim el fantàstic parc d'atraccions Tibidabo, situat a la muntanya homònima.

Top