Autoverhuur Vliegveld Barcelona

Autoverhuur Vliegveld Barcelona

Why hire a car in Barcelona?

Een huurauto in Barcelona is zonder twijfel de beste keuze om het meeste te halen uit uw verblijf in de stad en, als u besluit om ​​op de luchthaven van Barcelona een auto te huren, ​​is het nog meer de moeite waard, want dan kan u uw reis beginnen zonder dat u afhangt van het openbaar vervoer of met bagage hoeft te sleuren.

U zult ook heel blij zijn met uw huurauto als u de stranden van Barcelona wilt bereiken. Het zijn allemaal goed ingerichte en uitgeruste stedelijke stranden, ideaal voor toeristen die op zoek zijn naar de zon. Het meest populaire strand is het strand van Barceloneta.

Met de auto bereikt u ook gemakkelijk de Montjuic en, eenmaal daar, laat u uw huurauto op de parkeerplaats van het kasteel achter en brengt u een bezoek aan het hele park en geniet u van het buitengewone uitzicht. We raden u aan om voor dit gebied een hele dag te reserveren, want er zijn veel culturele en recreatieve mogelijkheden op deze berg van Barcelona: van musea tot uitzichtpunten, wandelingen door de tuinen en toeristische attracties.

Met uw huurauto in Barcelona kunt u ook een tour van Gaudí doen in Barcelona. Niet te missen zijn de symbolische stops zoals het Park Güell, La Sagrada Familia, La Pedrera en La Casa Batlló.

Bovendien kunnen voetbalfans genieten van een bezoek aan het Camp Nou, met gratis parking tijdens de openingsuren. Op vlak van attracties voor gezinnen, naast die van de Montjuic, is er het fantastische pretpark Tibidabo, gelegen op de gelijknamige berg.

Top